Google search

З 18 лютого 2020 р. кафедрою медицини праці, психофізіології та медичної екології на базі ДУ «Територіальне медичне об’єднання МВС України по місту Києву» розпочалось проведення двотижневого очно-заочного циклу тематичного удосконалення «Організація та проведення медичних оглядів і експертиз працюючого населення» (викладач – ст. викладач П. Безвербний).

На циклі навчається 18 лікарів, що працюють в системі МВС України. Цикл проводиться на умовах платних освітніх послуг, з навчанням лікарів без відриву від виробництва (у ІІ зміну).

Під час циклу слухачі набувають нові знання щодо організаційних змін, які відбуваються у системі надання медичної допомоги працюючим, поглиблюють знання з експертного встановлення професійних та виробничо-зумовлених захворювань, відпрацьовують практичні навички з організації та проведення медичних оглядів працюючих у шкідливих умовах праці тощо. 

Набуття лікарями-спеціалістами сучасних знань і навичок з питань медицини праці дозволить значно покращити якість вторинної профілактики виробничо-зумовленої й професійної патології серед військовослужбовців та працівників МВС м. Києва та  Київської області.