Google search

 
 

Кафедра радіології повідомляє про навчання слухачів на циклі спеціалізації зі спеціальності «Ультразвукова діагностика» відповідно до навчального плану з 03.01 до 04.04.2023р  із наданням відкритого доступу до освітніх ресурсів.

Із організаційних питань прохання звертатися до куратора циклу професора Медведєва Володимира Єгоровича (моб. +380 67 441 62 71).

Реєстрація слухачів буде проводитись тільки 3-го та 4-го січня з 9.30 до 14.00  на кафедрі радіології. (Київська обласна клінічна лікарня, терапевтичний корпус, 1 поверх,  вул.Багговутівська, 1)

Перелік документів для реєстрації слухача:

  1. Копія путівки на цикл:

а) для бюджетної путівки обов’язкова наявність печатки закладу основного місця роботи;

б) до контрактної путівки обов’язково додається копія договору з НУОЗ України імені П. Л. Шупика із зазначеними датою та номером.

  1. Копія диплому.
  2. Копія свідоцтва про шлюб (у випадку зміни прізвища).
  3. Копія діючого сертифікату або діючого посвідчення про наявну категорію.
  4. Копія трудової книжки від першої до останньої сторінки як для контрактної, так і для бюджетної путівки (для бюджетної путівки з поміткою «працює по теперішній час», завірена відділом кадрів).
  5. Копія договору про платні освітні послуги в очній частині інтернатури або довідка про навчання в інтернатурі на контрактних умовах (для лікарів-спеціалістів, які закінчили інтернатуру за контрактом протягом 2019-2022рр.). Якщо слухач має бюджетну путівку та інтернатура протягом 2019-2022 рр. була бюджетною – надати дозвіл ДОЗ про те, що лікар не повинен відпрацьовувати.
  6. ФОТО 3х4 см (2шт.) – підписати ПІБ на звороті.
  7. Роздрукувати та заповнити (анкети можна запросити у куратора циклу):

а) картку слухача (заповнити ретельно всі пункти);

б) технологічну картку (розбірливо заповнити 11 пунктів, назву установи – місця роботи, зазначати повністю, без абревіатури);

в) заяву та згоду на оброблення даних (заповнити та підписати, дата початку циклу 03.01.2023).

Реєстрація на цикл можлива тільки при наданні всіх вище згаданих документів. В наявості мати не тільки копії, але  і оригінали документів (окрім оригіналу трудової книжки).

 Організація навчання: після реєстрації кожен слухач буде приєднаний до групи навчального циклу в Viber та отримає інструкції стосовно проведення занять. 

Читайте також