Google search

Асистент кафедри Ендоскопічної та роботизованої загальної і метаболічної хірургії, доктор філософії (PhD).

З 2006р. по 2012р. навчався в національному медичному університеті імені О.О. Богомольця, медичний факультет.

З 2012р. по 2015р. навчався в інтернатурі Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика.

З 2015р. по 2017р. навчався в клінічний ординатурі  Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика.

З 2017р. по 2022р. навчався в аспірантурі Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика.

В 2018р. пройшов спеціалізацію по ендоскопії.

В 2019 р. пройшов ТУ “Сучасна відеолапароскопічна та малоінвазивна хірургія”.

26 вересня 2022 р.  здобув науковий ступіть доктора філософії (PhD) в галузі знань Охорона здоров’я за спеціальністю медицина. Тема роботи: “Оптимізація хірургічної тактики лікування метаплазій стравоходу (стравоходу Барретта) в поєднанні з грижами стравохідного отвору діафрагми”.

Усні доповіді на конференціях в різних містах України, а також за її межами: Велика Британія (The European Association of Endoscopic Surgery, м. Лондон 2018 р.) та Іспанія (European Society for Medical Oncology, м. Барселона 2021 р.).

Учасник Європейського конгресу по ендосонографії EGEUS-2019 РФ (м. Москва) з майстер-класами.

Учасник VI Московського міжнародного фестивалю ендоскопії та хірургії 2019 р. РФ (м. Москва) з акцентом на лапароскопічну онкологічну, баріатричну хурургію і герніологію, а також оперативну внутрішньопросвітну ендоскопію з майстер-класами.

Пройшов майстерклас по лапароскопічній колоректальній хірургії професора P.N. Haray (Велика Британія) 2020 р.: Advanced Laparoscopic Colorectal Masterclass Course.