Google search

Тривалість навчання – 0,5 місяця (78 годин).

Протягом останнього року колективом кафедри дитячої неврології та медико – соціальної реабілітації запроваджено проведення циклу тематичного удосконалення «Інфекційно – алергійні та демієлінізуючі захворювання  нервової системи у дітей» - тривалістю навчання 0,5 місяця (78 годин).

Цикл призначений для підвищення кваліфікації спеціалістів: педіатрів, неврологів дитячих, неврологів, інфекціоністів дитячих, анестезіологів дитячих, лікарів загальної практики – сімейної медицини.

Мета циклу: удосконалення теоретичних знань та практичної підготовки, формування, оновлення, поглиблення ключових професійних компетентностей, а також отримання нових актуальних знань з проблем запальних захворювань нервової системи у дітей.

Слухачі даного циклу мають змогу розглянути і вивчити питання діагностики менінгітів, енцефалітів, туберкульозного менінгіту, запальних полінейропатій, мієліту та демієлінізуючих процесів нервової системи в дитячому віці та сучасних підходів до їх терапії, диференційної діагностики їх з іншими прогресуючими захворюваннями нервової системи, які дебютують в різні періоди дитячого віку на сучасному етапі.

Слухачі, які успішно склали залік , отримують посвідчення відповідного зразка.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу