Google search

Тривалість навчання – 0,5 місяця (78 годин).

В 2020 році колективом кафедри дитячої неврології та медико – соціальної реабілітації оновлено навчальний план та програму циклу «Актуальні питання дитячої неврології».

Цикл призначений для підвищення кваліфікації спеціалістів: педіатрів, неврологів дитячих, неонатологів, неврологів, лікарів – психіатрів, анестезіологів дитячих, інфекціоністів дитячих, лікарів – хірургів дитячих, лікарів загальної практики – сімейної медицини.

Мета циклу – удосконалення теоретичних знань та практичної підготовки, флотування, оновлення, поглиблення ключових компетентностей, отримання нових актуальних знань з ключових питань дитячої неврології, необхідних для професійної діяльності слухачів відповідно до вимог системи якості підготовки кадрів для системи охорони здоров'я.

Слухачі циклу мають змогу не тільки ознайомитися з сучасною діагностикою неврологічних хвороб, топічною діагностикою їх у дітей, а також з диференційною діагностикою судинних, генетичних, інфекційних та інших хвороб, однак, і ознайомитися з новітніми досягненнями в галузі і оволодіти практичними навиками діагностики неврологічних хвороб.

Слухачі, які успішно склали залік , отримують посвідчення відповідного зразка.