Google search

Місце проведення: м. Київ, вул. Здановської Юлії, 33/43, ДНП «Національний інститут раку» та м. Київ, вул. Верховинна, 69, 5 поверх, к. № 501-505, КНП «Київський міський клінічний онкологічний центр» кафедра онкології НУОЗ Україні імені П. Л. Шупика

Форма проведення циклу: очна та очно-дистанційна.

Контактні дані куратора: професор Захаричев Валерій Дмитрович

(тел. 067 5970776)

Сторінка кафедри на офіційному сайті НУОЗ Україні імені  П. Л. Шупика:  https://www.nuozu.edu.ua/s/np/k/onkolohii#gsc.tab=0

E-mail: [email protected]

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/KafedraOnkologii  

Telegram канал: t.me/kafedraoncologiiNUOZU

 

Навчальна програма циклу призначена для підготовки лікарів-хірургів загальних торакальних відділень, фтизіо-хірургів, онкологів та онкохірургів хірургічних та торакальних відділень онкологічних диспансерів.

Мета циклу поглиблення теоретичних знань та удосконалення практичних навичок з діагностиці, хірургічного, хіміотерапевтичного, комбінованого та мультимодального лікування новоутворень грудної порожнини .

Зміст програми охоплює весь обсяг теоретичних та практичних знань, умінь і практичних навичок, які необхідні лікарям-онкохірургам, онкологам торакальних відділень, торакальним хірургам та фтизіо-хірургам. Для виконання даної програми в процесі навчання передбачено такі види знань: лекції, практичні заняття, різни види семінарів. В кінці циклу проводиться іспит з виставлення диференційованої оцінки слухачі отримають посвідчення відповідного зразка.

У відділенні торакальної хірургії ДНП «НІР» виконується сучасний перелік хірургічних втручань на легенях, середостінні, плеврі, грудної стінці, стравоході та шлунку.

Одним із пріоритетних напрямків розвитку сучасної онкохірургії є розробка та подальше вдосконалення органозберігаючих операцій.

Поряд з онкологічною адекватністю, функціональність таких операційних втручань стає не менш важливою складовою частиною комплексного лікування злоякісних пухлин.

Тут ми наводимо ілюстрації деяких видів операцій з приводу злоякісних пухлин легенів, середостіння, грудної стінці, стравоходу, які виконуються в торакальному відділенні ДНП «НІР». 

Презентація - клінічні випадки (формат ПДФ)