Google search

Куратор циклу – професор Пінчук Василь Дмитрович.

Адреса проведення: м. Київ, вул. Петра Запорожця, 26 медичний центр «Цертус», (044) 3337010, 067-233-71-03. www.certus.com.ua

Мета циклу тематичного удосконалення – первинне набуття знань лікарями з питань естетичної блефаропластики та знайомство з методиками операцій.

Цикл призначений для підготовки лікарів-спеціалістів хірургів, офтальмологів, онкохірургів, хірургів-стоматологів, комбустіологів та судинних хірургів у галузі пластичної хірургії, а саме естетичної хірургії повік.

Зміст програми охоплює весь обсяг теоретичних знань, умінь і практичних навичок, необхідних лікарям для надання кваліфікованої допомоги пацієнтам з різноманітними естетичними деформаціями верхніх та нижніх повік.

Для виконання даної програми в процесі навчання передбачено такі види занять: лекції, практичні заняття, різні види семінарів та залік. Під час навчання на кафедрі комбустіології та пластичної хірургії лікарі у відповідності до навчального плану підвищують рівень теоретичної підготовки та оволодівають практичними навичками. Теоретична підготовка передбачає обов’язкове відвідування лекцій, активну участь у семінарських заняттях, науково-практичних конференціях тощо. З найбільш актуальних тем програми лікарі готують реферати, які обговорюються на семінарах. На практичних заняттях лікарі під керівництвом викладача опановують практичні навички з пластичної хірургії .

Найбільш доцільне орієнтоване відношення лекційних, практичних та семінарських занять на циклах тематичного удосконалення 1:3:1. Крім цього, планується самостійна робота слухачів поза аудиторією, яка не включається в навчальний план. Для виявлення рівня знань і навичок слухачів після кожного розділу програми проводиться рубіжний контроль знань за рахунок годин, передбачених на семінарські заняття.

Лікарі, які закінчили навчання на циклі тематичного удосконалення та склали залік, отримують посвідчення встановленого зразка.

Тривалість навчання – 2 тижні (78 годин), очна форма навчання

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу