Google search

Ушкодження органа зору, не зважаючи на досягнення сучасної реконструктивної мікрохірургії та патогенетично обґрунтованої фармакотерапії, які значно покращили наслідки травм, як і раніше, залишається однією з основних причин інвалідності, яка сягає 30,1% серед працездатного населення України. 

Тому актуальним є проведення циклу тематичного удосконалення “Травми органа зору», на якому слухачі зможуть ознайомитись з сучасними науковими дослідженнями вчених України і закордонних офтальмологів, що стосуються питань класифікації, діагностики та новітніх технологій в лікуванні пошкоджень органа зору.

Особлива увага під час семінарських занять приділяється розгляду особливостей пошкоджень органа зору в залежності від чинника травми. Адже знання причин виникнення травм і пов’язаних з ними особливостей ушкоджень потрібні для забезпечення оптимальної реабілітації потерпілих.

З метою підвищення рівня надання офтальмологічної допомоги пацієнтам з пошкодженням органа зору на циклі тематичного удосконалення детально представлена опікова, автомобільна травма та особливості організації ведення пацієнтів при бойових ураженнях.

Одним із напрямків циклу тематичного удосконалення є дитяча травма. Під час лекцій, семінарів та практичних занять слухачі матимуть можливість ознайомитись з особливостями діагностики травм у дітей та сучасними підходами до лікування травматичних пошкоджень органа зору в дитячому віці.

Оскількі в прктиці офтальмолога все частіше зустрічаються травматичні пошкодження орбіти, то окремі лекції та семінарські заняття присвячені освітленню саме цієї проблеми. На них буде представлений високотехнологічний мультидисціплінарний підхід з використанням комп ютерних технологій та 3Д моделювання для виготовлення індивідуалізованих імплантів з метою реконструкції травматичних дефектів орбіти.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 61% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу