Google search

Навчальна програма циклу тематичного удосконалення «Оптометрія та контактна корекція» призначена для підготовки лікарів-офтальмологів кабінетів контактної корекції та оптик, поліклінік, завідуючих та ординаторів офтальмологічних відділень, дитячих офтальмологів.

Мета циклу – удосконалення теоретичних знань та практичних навичок з діагностики, терапевтичного та хірургічного лікування хворих з аномаліями рефракції, підвищення кваліфікації та вивчення засобів контактної корекції.
Навчальною базою для проведення занять циклу ТУ  «Оптометрія та контактна корекція» будуть використані клінічні бази кафедри офтальмології НМАПО ім. П.Л. Шупика (Київська міська клінічна офтальмологічна лікарня «Центр мікрохірургії ока», консультативна поліклініка київської міської клінічної офтальмологічної лікарні «Центр мікрохірургії ока») та кабінети контактної корекції фірми Алкон. 

Зміст програми охоплює весь обсяг теоретичних та практичних знань, умінь і практичних навичок, які необхідні лікарям-офтальмологам поліклінік, завідуючим та ординаторам офтальмологічних відділень та дитячім офтальмологам. Програма побудована за системою блоків. Основними блоками  є 8 курсів програми. Курс – самостійна частина програми, в якій подано значну за обсягом теоретичну інформацію з певної тематики. Курси поділено на розділи. Для виконання даної програми передбачено такі види тематичних занять:  тематичні та проблемні лекції, семінари, різні види практичних занять. Контроль знань проводиться на семінарах у вигляді ситуаційних задач, відвідувань кабінетів контактної корекції зору, демонстрації фільмів, слайдів та використовування комп’ютерних методів навчання. В кінці циклу проводиться іспит з виставлення диференційованої оцінки.



Після закінчення циклу практикуючий лікар, при позитивному складанні іспиту, може мате офіційне право на роботу з контактними лінзами. Слухачі, які успішно склали іспит, отримують посвідчення відповідного зразка.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 49.33% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 32.75% - 4 Голосів

Загальна оцінка матеріалу