Google search

Цикл тематичного удосконалення «Мікрохірургія ока з методами імплантації штучного кришталика та факоемульсифікацією» призначений для підготовки завідуючих та ординаторів офтальмологічних відділень, які мають стаж практичної роботи за фахом не менше трьох років. 

Мета циклу – вдосконалення теоретичних знань та практичних навичок з діагностики та хірургічного лікування хворих на глаукому та катаракту, підвищення мікрохірургічної кваліфікації хірургів, оволодіння методами факоемульсифікації, вивчення методів імплантації штучних кришталиків.

Слухачі циклу будуть ознайомлені з останніми досягненнями сучасної офтальмології, новими поглядами на патогенез катаракти та глаукоми, новими прийомами ранньої діагностики захворювань рогівки, скловидного тіла, глаукоми, кришталика, принципами патогенетично направленого хірургічного лікування, з сучасними показами до проведення хірургічного втручання, видами мікрохірургічних операцій та можливими ускладненнями.

Навчальною базою для проведення занять ТУ «Мікрохірургія ока з методами імплантації штучного кришталика та факоемульсифікацією» будуть використані:  клінічна база кафедри  офтальмології НМАПО імені П.Л. Шупика (Київська міська клінічна офтальмологічна лікарня «Центр мікрохірургії Ока»). В тренінгових класах фірми «Алкон», що устатковані сучасним мікрохірургічним обладнанням, проводиться курс WetLab, завдяки чому забезпечена можливість самостійного опанування хірургічних методів лікування на очах тварин з використанням сучасного обладнання.

Значна увага в програмі приділена методам інструментальної та диференційної діагностики для визначення показань та вибору найбільш раціонального мікрохірургічного способу лікування.

 В кінці циклу проводиться іспит. Слухачі, які успішно його склали, отримують сертифікат відповідного зразка.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 63.33% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 49.33% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу