Google search

Представництво Європейського Союзу в Україні до 07 березня 2022 року проводить відбір учасників онлайн школи EU Study Days. Навчання відбудеться у березні-травні 2022 року і буде включати 10 модулів.

EU Study Days – це освітній проєкт, який надає можливість дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між ЄС та Україною від ключових європейських та українських експертів у цій сфері. Крім того, проєкт сприяє розвитку мережі української молоді для комунікації, обміну досвідом, співпраці й впровадження спільних ініціатив.

Учасниками онлайн школи EU Study Days у 2022 році можуть стати магістранти та аспіранти будь-якої форми навчання віком від 18 до 25 років, які цікавляться європейською інтеграцією та бажають розширити свій світогляд.

20 кращих слухачів будуть запрошені до участі у літній або зимовій школах в очному форматі.

Робочими мовами EU Study Days є українська та англійська. Мінімальний необхідний рівень володіння англійською мовою – В2/С1.

До участі у відборі допускаються лише особи, які не брали участі у програмах EU Study Days попередніх років.

Конкурсний відбір проходитиме у 2 етапи:

  • відбір за поданими заявками;
  • онлайн-тестування на платформі https://www.eustudydays.in.ua/, посилання на яке буде надіслано після проходження першого туру відбору.

Для участі у конкурсі потрібно до 18.00, 07 березня 2022 року заповнити анкету за наступним посиланням https://bit.ly/3HnBsKB.  Переможці відбору будуть повідомлені особисто електронною поштою не пізніше 15 березня 2022 року.

За додатковою інформацією звертайтесь до Відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні (Вікторія Давидова, Радниця з питань преси та інформації [email protected]) або до організації-виконавця проєкту (ГО «Молодіжна Альтернатива», Людмила Кудіна, [email protected]).

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу