Google search

Національний Медичний університет імені С. Д. Асфендіярова запрошує представників НУОЗ України імені П. Л. Шупика взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Ментальне здоров'я і COVID-19» в рамках Університетських днів КазНМУ імені С. Д. Асфендіярова, приурочених до 30-річчя Незалежності Республіки Казахстан.

Організатори:Казахський національний медичний університет імені С.Д. Асфендіярова;

Республіканський науково-практичний центр психічного здоров'я Міністерства охорони здоров'я Республіки Казахстан, Національний медичний дослідний центр психіатрії та неврології імені В.М. Бехтерева Міністерства охорони здоров'я Російської Федерації, Асоціація фахівців, що працюють в сфері психічного здоров'я, Асоціація випускників КазНМУ імені С.Д. Асфендіярова.

У програмі «Днів Університету»:

13–14 жовтня 2021 року – «Школа молодих вчених в сфері ментального здоров'я» (науково - практична конференція студентів); 14 -17 жовтня 2021 року – пленарне та секційні засідання за участю міжнародних спікерів в галузі охорони психічного здоров'я, школи Фармації.

Метою конференції є просування питань охорони психічного здоров'я в період пандемії COVID-19, обмін інформацією, досвідом, розширення міжнародного співробітництва, ознайомлення фахівців, що працюють в даній і суміжних сферах про досягнення, наявних в області психічного здоров'я.

Програма конференції включає різні аспекти не тільки загальної клінічної психіатрії, але й широке коло питань з надання допомоги в галузі охорони психічного здоров'я в період пандемії COVID-19, а також роботу в секціях, проведення тематичних дискусії. У рамках конференції передбачається проведення IV з'їзду фахівців служби психічного здоров'я Республіки Казахстан під егідою Всесвітньої психіатричної асоціації, конференції: «Сучасна фармація: нові підходи та актуальні дослідження».

Планується проведення науково-практичної конференції студентів, «Школи молодих вчених в сфері ментального здоров'я», де візьмуть участь молоді фахівці, резиденти з усіх кафедр психіатрії та наркології медичних ЗВО країни.

На конференції будуть розглянуті актуальні проблеми різних галузей наук у наступних секціях: суїцидологія і COVID – 19; коморбідні ментальні розлади і COVID -19; COVID - 19 і залежності; персоналізована медицина в психіатрії; сучасні аспекти і пріоритетне спрямування розвитку фармації.

Формат проведення: online, offline.

Мови конференції: казахська, російська, англійська

Можливий виступ з усною доповіддю, участь в обговоренні доповідей, дискусії. Для участі в конференції необхідно в термін до 15 серпня 2021 року надати заявку на участь в електронному вигляді до оргкомітету на e-mail: [email protected], [email protected].

Матеріали конференції будуть опубліковані в журналі «Вісник КазНМУ».

Подальша інформація за e-mail: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] , [email protected]