Google search

 
 

«Особливості надання стоматологічної допомоги в умовах військового стану» (в онлайн режимі на основі платних освітніх послуг). Дата проведення: 11.05.2022. Тривалість проведення: 1 день (8 годин)

Шановні колеги! Маємо честь запросити лікарів стоматологів взяти участь у фаховій школі Інституту стоматології в онлайн режимі, яка відбудеться 11 травня 2022 року на базі Національного університету охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика в м. Києві. За участь у фаховій школі після успішного складання тестового контролю в гугл формі Ви отримаєте сертифікат на 10 балів безперервного професійного розвитку.

Вартість участі - 600 грн.

Під час роботи фахової школи передбачаються дискусії з питань фундаментальних і прикладних досліджень в різних галузях сучасної стоматології.

Програма фахової школи:

09.45 - 10.00 - Підключення учасників до конференції 10.00 - 11.00 «Особливості профілактики, діагностики та лікування кандидозу порожнини рота у дітей і підлітків в умовах воєнного стану»

Доповідач: завідувач кафедри стоматології дитячого віку, професор Трубка І.О. 

11.00 - 12.00 «Надання невідкладної стоматологічної допомоги в умовах воєнного часу»

Доповідач: к.мед.н.,  доцент кафедри стоматології Юнакова Н. М. 

12.00 - 13.00 «Травми зубів та ортодонтична допомога в умовах воєнного часу» Доповідач: к.мед.н., доцент кафедри ортодонтії Острянко В. І. 

13.00 – 14.00 «Щелепно-лицева ортопедія воєнної доби: лікувальні, відновлювальні та реабілітаційні заходи після вогнепальних поранень та травматичних ушкоджень»

Доповідач: к.мед.н., доцент, доцент кафедри ортопедичної стоматології Клочан С. М.

14.00 – 14.30 Перерва 

14.30 – 15.30 «Особливості надання допомоги при переломах щелеп в умовах воєнного часу»

Доповідач: д.мед.н., професор кафедри щелепно-лицевої хірургії Вєсова О. П. 

15.30 – 16.30 «Хірургічні методи лікування періодонтитів та особливості надання стоматологічної допомоги в умовах військового стану»

Доповідач: к.мед.н., доцент кафедри терапевтичної стоматології Савченко М. В.

16.30 – 17.30 «Захист та дії населення в разі хімічної та радіологічної загрози. Перша допомога в цивільних умовах та в умовах бойових дій»

Доповідач: к.мед.н., викладач відділення молодших спеціалістів з медичною освітою за фахом «Стоматологія» Хлєбас С. В. 

17.30-18.00 Обговорення доповідей. Дискусія. 

Контакти:
[email protected]
Дорошенко Олена Миколаївна, директор Інституту стоматології НУОЗ України імені  П. Л. Шупика 

Зареєструватися на конференцію можна за таким посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDjCg8wSCqKpZU1h7eQk2_OL9S_BLHjR-AI608lTdBnffHfw/viewform?usp=sf_link

Примітка: Видача сертифікатів фахової школи встановленого зразка в Національному університеті охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика буде здійснена після
завершення воєнного стану.

Читайте також