Google search

 
 

Як ми інформували раніше через ресурс Research4Life, контент найавторитетніших видань стає безоплатним для  українських вчених. Сьогодні такий доступ отримав і наш Університет.

«Прагнучи надати підтримку науковій спільноті України в умовах повномасштабної війни, яку розв’язала РФ, видавництва наукової літератури відкрили українським вченим до кінця 2022 року безкоштовний доступ до повнотекстових електронних ресурсів в межах проєкту Research4Life. Доступ до електронних колекцій книг та журналів відкрили, зокрема, такі великі видавничі компанії як Elsevier, Springer Nature, John Wiley & Sons, Taylor & Francis, Emerald, Sage Publications, Oxford University Press, Cambridge University Press, IOP Publishing та ін.» - повідомляється у листі заступника Міністра освіти і науки України з питань європейської інтеграції Олексія ШКУРАТОВА

Інформацію та інструкцію про підключення до ресурсу Research4Life можна знайти на офіційному веб-сайті НУОЗ України імені П. Л. Шупика в блоці «Корисні посилання», рубриці «На допомогу науковцям»

Читайте також