Google search

 
 

З 01.02.2022 року на кафедрі психіатрії, психотерапії та медичної психології НУОЗ України імені П.Л. Шупика розпочався новий бюджетний цикл «Спеціалізація з психіатрії». Тривалість навчання на циклі становитиме рік.

На циклі спеціалізації будуть розглянуті питання загальної патопсихології, методів та принципів діагностики психічних захворювань невротичного та психотичного регістрів, основні нозологічні одиниці, сучасні підходи медикаментозного та психотерапевтичного лікування психічних захворювань, невідкладні стани у психіатрії, прогностична оцінка психічних розладів.

Особливо увагу буде приділено сучасним методам діагностики та лікування психотичних станів, розладів органічного ґенезу, а також депресій та панічно-фобічних розладів. Окремо будуть розглядатися етапи лікування: купірування гострих станів, стабілізуюча та підтримуюча терапія. Будуть проведені майстер-класи присвячені різним психотерапевтичним методикам, а також відпрацювання навичок клінічного інтерв’ю.

Цикл спрямований на засвоєння лікарем сучасних світових підходів до діагностики та лікування психічних розладів на засадах доказової медицини.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 25.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також