Google search

 
 

У Національному університеті охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика діє доступ до ресурсів (електронних книг) мультидисциплінарної повнотекстової платформи ScienceDirect. Нагадаємо, що через платформу доступно більше ніж 39 тис. книг колекції All Access Books.

Підключення було налаштоване відповідно до наказу МОН України від 17 листопада 2020 року №1426 і тепер  доступ можливий з будь-якого комп’ютера наукової бібліотеки, деканатів та підрозділів Університету розташованих у головному та лабораторному корпусі.

За період з 01.12.2020 по 30.04.2021 наукові та науково-педагогічні працівники НУОЗ України імені П. Л. Шупика використовували  даний ресурс дуже обмежено. Оскільки наразі більшість наших науковців працюють дистанційно і не використовують наповну можливості передплачених електронних видань. Тому видавництво Elsevier надало змогу налаштування дистанційного доступу для використання даної платформи

Як зазначено в листі т.в.о. Міністра МОН України Миколи Кизима від 16.04 2021 №1/9-198, завдяки злагодженій роботі представників компанії Elsevier та ДНТБ України усі співробітники установ мають можливість працювати дистанційно з платформою ScienceDirect без прив’язки до IP-адреси установи. У ДНТБ України розроблена інструкція з можливості дистанційного підключення до платформи ScienceDirect і науковцям Університету за умови використанні для реєстрації корпоративної пошти Університету (ваш логін@nuozu.edu.ua)

Окрім того, наукові (науково-педагогічні) працівники можуть відвідати вебінари, присвячені використанню платформи ScienceDirect або за посиланням http://bit.ly/3sanvrj.

Інструкція з налаштування віддаленого доступу до платформи ScienceDirect з використанням доменного імені установи.

Детальну інформацію та консультацію з налаштування такого доступу можна отримати у відділі наукових електронних ресурсів та ІТ наукової бібліотеки за електронною поштою [email protected] / [email protected] та телефоном 044 205 4964, 099 144 9874

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Корисність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
    Доступність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу

    Читайте також