Google search

 
 

Шановні колеги, для співробітників та студентів університету надійшла унікальна пропозиція участі у 6-му McMaster International Review Course in Internal Medicine (MIRCIM 2021). Курс проводитиметься онлайн з 11 травня по 17 червня 2021 року на веб-сайті http://www.mircim.eu.

Це циклічна, всесвітньо відома подія, яка охоплює в широкому розумінні область внутрішньої медицини з точки зору доказової медицини. Курс створений спільно з McMaster University, Польським інститутом  доказової медицини (PIEBM), Collegium Medicum Ягеллонського університету, Європейською федерацією внутрішніх хвороб (European Federation of Internal Medicine - EFIM), Міжнародним товариством внутрішньої медицини (International Society of Internal Medicine) та 42 національними товариствами терапевтів з усього світу.

 

Цього року понад 50 всесвітньо відомих експертів прочитають свої лекції під час 12 тематичних сесій. Весь курс триватиме 6 тижнів. Участь у курсі сертифікована.

Беручи участь у курсі, ви можете отримати навіть до 28 балів CME.

MIRCIM дає можливість розвивати нетворкінг з учасниками з усього світу. У рамах курсу відбудеться 6 онлайн зустрічей з експертами через платформу Zoom Webinar. Кожен учасник матиме доступ до спеціального мобільного додатку, за допомогою якого він зможе задати свої запитання викладачам та налагодити нові контакти.

Представлена вам пропозиція також включає доступ до сателітної конференції — Медичного освітнього форуму (Medical Educational Forum) http://www.medforum.eu, скерованої до викладачів у сфері медицини. Під час цієї триденної зустрічі будуть обговорені найновіші тенденції у навчанні, з особливим акцентом на триваючу пандемію. Беручи участь у цій конференції, ви можете отримати ще 5 балів CME.

Пропонують можливість придбання групової реєстрації на 6-й McMaster International Review Course in Internal Medicine для співробітників та студентів університету.

У комплекті: участь у MIRCIM 2021 with EFIMandISIM Sessions,  участь у конференції Medical Education Forum 2021, іменні сертифікати про участь (+навчальні бали), безкоштовний підручник. 

Пакет для 20 осіб: 500 євро

Пакетдля 50 осіб:1150 євро

Пакет для 100 осіб: 2000 євро

Пакет для більшої кількості осіб: ціна договірна 

Стандартна реєстраційна оплата (поза даною пропозицією) для однієї особи становить 210 євро.

Спосіб реєстрації учасників: після прийняття замовлення та здійснення оплати секретаріат MIRCIM надасть університету унікальне посилання до індивідуального запису через реєстраційну форму (яка може містити графічні елементи університету). Посилання дозволить зареєструватися першим 20/50/100 особам з автоматичним доступом до MIRCIM та MEF. Посилання буде активним до досягнення ліміту оплачених місць. 

Для доступу до реєстраційної форми потрібен обліковий запис на порталі mp.pl — це портал, на якому відбудеться конференція (для заповнення реєстраційної форми на MIRCIM та MEF використовуйте ті самі логін та пароль, що і для облікового запису на порталі mp.pl). 

Контакт: Anna Gałuszka [email protected]

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 75% - 2 Голосів
    Корисність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
    Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу

    Читайте також