Google search

 
 

Технологічний інститут Деггендорф у співпраці з Національним університетом охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика та іншими міжнародними партнерами запрошують  взяти участь в

DigiHealthDay ™ — 2021 — міжнародному симпозіумі, організованому в європейському кампусі Ротталь-Інн (DIT-ECRI), який відбудеться 12 листопада 2021 року.

Відповідно меморандуму про співпрацю з університетом ДИТ, наш університет (тоді НМАПО імені П. Л. Шупика) взяв активну участь в  торішньому семінарі DigiHealthDay ™ — 2020. Він мав великий успіх. В ньому взяли участь 348 зареєстрованих учасників з 59 країн світу. Від нашого закладу було зроблено 7 доповідей (переважно – співробітниками кафедри медичної інформатики).

 

У цьому році захід також буде проведений у віртуальному форматі. Одноденний насичений діями симпозіум висвітлює успіхи сучасного цифрового здоров'я та його роль у вирішенні глобальних проблем охорони здоров'я з унікальною міжнародною перспективою і з особливим акцентом на цифрову освіту в галузі охорони здоров'я. Симпозіум буде включати ключові доповіді провідних німецьких, українських  та міжнародних експертів, надзвичайно цікаві панельні дискусії на тему «Майбутнє цифрових даних про здоров'я», а також усні та стендові наукові доповіді, презентації дисертаційних досліджень і проектів. 

До конференції в цьому році буде також організована  серія віртуальних робочих засідань. Вони будуть проведені  навесні-влітку 2021 року. Ця серія являє собою академічну спробу передати більше практичних знань із різних тем в області цифрової охорони здоров'я. 

Проблематика семінару та робочих засідань наступна. Головні теми  DigiHealth: інформаційні системи охорони здоров’я; стандарти даних та їх сумісність; телемедицина та дистанційне медичне обслуговування; mHealth, Інтернет медичних речей,  телемоніторинг; управління даними про здоров'я та аналітика; штучний інтелект у медицині та охороні здоров’я; конфіденційність, безпека, довіра та залучення пацієнтів; робототехніка, блокчейн, інші нові технології; моделі доставки інформації, вузькі місця та рух вперед; DigiHealth  — інновації та підприємництво; спеціальний фокус — єдиний освітній простір та цифрова медична освіта. 

Робочі засідання DigiHealth  липень – жовтень 2021: системи клінічної підтримки прийняття рішень; інтеграція даних та сумісність; взаємодія людина-комп’ютер у цифровому здоров’ї; цифровізація інструментальних досліджень в охороні здоров’я у Німеччині та США; цифрові зображення та штучний інтелект у радіології; прикладна інформатика в галузі охорони здоров’я; вторинне використання цифрових даних про здоров'я; акредитація телемедицини — досвід Індії. 

Запрошуємо співробітників, магістрантів та аспірантів здійснити свій внесок, представивши свої дослідження на DigiHealthDay ™ — 2021. Оригінальні повнотекстові наукові статті з різних тем, пов'язаних з цифровим здоров'ям, будуть рецензуватися групою експертів. Прийняті статті будуть опубліковані в електронному журналі Міжнародного товариства телемедицини та електронної охорони здоров'я (JISfTeH), а також у друкованому вигляді. 

Участь безкоштовна! Але для відвідування будь-якого із заходів DigiHealthDay ™ реєстрація обов'язкова. Реєстрація здійснюється на кафедрі медичної інформатики.

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу