Google search

 
 

Запрошуємо Вас взяти участь у Восьмій щорічній науково-практичній конференції з міжнародною участю «Функціональна діагностика серцево-судинних хвороб», яка відбудеться в ДУ «Інститут серця МОЗ України» 19 березня 2020 року.

Основна мета конференції – привернути увагу практичних лікарів до сучасних можливостей застосування методів функціональної діагностики при серцево-судинних хворобах, зокрема, на первинному рівні, обговорити стан підготовки нормативних документів з функціональної діагностики.

У межах конференції відбудуться Українсько-Литовський форум з ехокардіографічної діагностики та презентація навчального посібника «Основи електрокардіографії».

До участі в конференції запрошуються позаштатні експерти з функціональної діагностики і кардіології усіх регіонів України, лікарі з функціональної діагностики, кардіологи, терапевти, співробітники науково-дослідних інститутів, а також кафедр медичних університетів, академій та факультетів післядипломної освіти, на яких здійснюється навчання лікарів з функціональної діагностики і кардіології.

Участь у конференції безкоштовна, учасники отримають сертифікати встановленого зразка.

Програма конференції додається.

Читайте також