Google search

 
 

Кафедра педіатрії, дитячої неврології та медичної реабілітації НУОЗ України імені П. Л. Шупика (м. Київ) запрошує Вас на цикл тематичного удосконалення «Медико-соціальна реабілітація дітей з обмеженням життєдіяльності».

Дата проведення: 04.04. по 18.04.2024 року.

Кількість балів БПР: 50 балів.

Формат проведення: очно-заочно з елементами дистанційного навчання.

Запрошуємо: лікарів-педіатрів, лікарів ФРМ дитячих неврологів, дитячих психіатрів та інших лікарів, які надають реабілітаційну допомогу дітям.

Лікарі, які бажають отримати путівку на основі платних освітніх послуг повинні пройти електронну реєстрацію за посиланням та оформити договір.

Вартість путівки – Вартість: 2700 грн.

Тематики циклу:

- Реабілітація дітей раннього віку від 0 до 3 років.

- Принципи раннього втручання, шкали оцінювання.

- Дитячий церебральний параліч: клініка, диференційна діагностика.

- Шкали функціонального оцінювання при ДЦП.

- Менеджмент церебрального паралічу.

- Менеджмент спастичності та дистонії у дітей з церебральним паралічем та з прогресуючими захворюваннями нервової системи

- Складання індивідуального плану реабілітації залежно від рівня функціональних можливостей дітей з ЦП за принципами Міжнародної класифікації функціонування (МКФ)

- Особливості реабілітації при вроджених вадах розвитку головного та спинного мозку

- Особливості надання реабілітаційної допомоги при спінальній м’язовій атрофії, м’язовій дистрофії, спадкових полінейропатіях, шкали оцінювання.

- Акушерський параліч

- Аутизм у дітей

Заняття проводять:

  1. Оксана Назар – завідувач кафедри педіатрії, дитячої неврології та медичної реабілітації, Національний координатор Європейської академії дитячої інвалідності (EACD) в Україні, учасник підготовки сертифікованих викладачів по спеціальності «Фізична та реабілітаційна медицина».
  2. Володимир Мартинюк – директор ДЗ «Український медичний центр реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи МОЗ України», голова ГО «Українська академія дитячої інвалідності».
  3. Викладачі кафедри.

Контактні телефони:

доцент Оксана Назар 067 680 1064

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також