Google search

 
 

Шановні колеги! Запрошуємо Вас на майстер - клас «Нагальні питання дитячої та підліткової гінекології з елементами симуляційного навчання», що проводить навчально-виробничий центр симуляційних методів навчання імені Андрія Ткаченка Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика.

Дата проведення:  28 – 29 березня 2024року

Формат проведення: офлайн – форматі, живе спілкування

Кількість балів БПР: 20 балів.

Вартість участі :2200грн. 

Захід проводиться для гінекологів дитячого та підліткового віку, акушерів – гінекологів, гінекологів – онкологів, ендокринологів дитячих, ендокринологів, хірургів дитячих, сімейних лікарів, лікарів ультразвукової діагностики. 

Викладачі майстер – класу: 

  • Ольга Танько – професор навчально-виробничий центр симуляційних методів навчання імені Андрія Ткаченка
  • Олена Кротиккандидат медичних наук, завідувач відділення планування сім’ї та допоміжних репродуктивних технологій з кабінетом ендокринної гінекології КРТ УДІР НУОЗ МОЗ України імені П.Л.Шупика. 

Під час майстер – класу Ви зможете отримати доказово обґрунтовані знання та вдосконалити навички з нагальних питань гінекології дітей та підлітків на підставі обговорення вітчизняних та європейських протоколів, коли складні речі викладаються у форматі, простому для розуміння.  Майстер – клас  передбачає розгляд питань фізіології статевого дозрівання та його порушення; порушення менструального циклу у віці від 8 до 18 років; порушень в розвитку молочних залоз, зумовлених розладами ендокринної регуляції; контрацептивної стратегії в підлітковому періоді; тактики лікаря при підозрі на зґвалтування; оцінки психічного стану жертви та її соціального оточення; статевої гігієни та статевого виховання.

Детальніше за телефоном:+380672535017
Контактна особа: Ольга Танько.
Реєстрація за електронною адресою:  [email protected]

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 63.5% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 73% - 3 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також