Google search

 
 

Шановні колеги, повідомляємо, що на веб-сайті ДНТБ України на сторінці "Research4Life"   ви зможете знайти інформацію про партнерство "Research4Life", способи підключення та використання доступних ресурсів.

З січня 2023 року Україна має право на доступ до повнотекстових електронних ресурсів на порталі «Research4Life» як країна Групи А (вільний доступ), що триватиме до кінця 2024 року.

Через портал «Research4Life» надається доступ до електронних колекції книг і журналів міжнародних видавництв ElsevierSpringer NatureJohn Wiley & SonsTaylor & FrancisEmeraldSage PublicationsOxford University Press, Cambridge University PressIOP Publishing та інші (обрати у відповідних полях назву країни та тип установи).

ДНТБ України виступає в ролі адміністратора та надає всебічну підтримку для вирішення питань, пов’язаних з ефективним використанням та промоцією проєкту «Research4Life» в Україні (Research4Life Country Connector Associate).

Наприклад, на нижній частині сторінки розташований блок "Для фахівців медичної галузі", де представлені списки доступних авторитетних журналів з медицини.

Публікація підготовлена за матеріалами сайту ДНТБ України: https://dntb.gov.ua/

 

 

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також