Google search

 
 

Шановні колеги! Запрошуємо вас на цикл спеціалізації за спеціальністю «Інфекційні хвороби» кафедри інфекційних хвороб НУОЗ України імені П.Л. Шупика.

  

Кафедра інфекційних хвороб повідомляє про початок набору слухачів на цикл спеціалізації за спеціальністю «Інфекційні хвороби».

Термін проведення циклу:  4 березня - 3 червня 2024 року.   

На цикл можуть бути зараховані лікарі, які мають диплом за фахом «Лікувальна справа» або «Медико-профілактична справа». 

Програма навчання на циклі охоплює обсяг сучасних теоретичних знань і практичних навичок необхідних лікарю для проведення самостійної роботи з діагностики та лікування інфекційних хвороб. 

На циклі будуть розглянуті основні принципи клінічної та лабораторної діагностики, широкий спектр питань диференційної діагностики інфекційних хвороб із  іншою суміжньою патологією, а також сучасний підхід до лікування інфекційних захворювань у дорослих.

Слухачі циклу також зможуть брати участь у фахових конференціях, майстер-класах, тощо. 

Під час навчання за освітньою програмою спеціалізації «Інфекційні хвороби» слухачі мають усі права і несуть відповідальність за свої дії відповідно до чинного законодавства.  

За детальною інформацією звертайтесь у відділ спеціалізації (Дорогожицька, 9, кабінет 11) або за номером телефону: 044-205-48-26.

Одержати путівку на цикл можливо також онлайн на сайті НУОЗ України імені П. Л. Шупика, зайти у розділ «Навчання»→ «Електронна реєстрація» (посилання на реєстрацію)

Обов`язково вказувати номер телефону при оформлені документів для отримання путівки на цикл.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також