Google search

 
 

Інформуємо про прийом заявок на включення наукового повідомлення до Переліку наукової (науково-технічної) продукції, призначеної для впровадження досягнень медичної науки у сфері охорони здоров’я. На виконання наказу МОЗ України від 13.11.2013 № 969/97 «Про удосконалення впровадження досягнень медичної науки у сферу охорони здоров’я» «Центр тестування при Міністерстві охорони здоров’я України» (коротко – Центр тестування) приймає заявки на включення наукового повідомлення до Переліку наукової (науково-технічної) продукції, призначеної для впровадження досягнень медичної науки у сфері охорони здоров’я до 20 листопада 2023 р.

Відповідно до Наказу МОЗ та НАМН України від 13.11.2013 №969/97 «Про удосконалення впровадження досягнень медичної науки у сферу охорони здоров'я» Центром тестувань при Міністерстві охорони здоров’я України щорічно формується Перелік наукової (науково-технічної продукції), призначеної для впровадження досягнень медичної науки у сферу охорони здоров'я (далі – Перелік).

Заявки приймаються лише на діючі патенти, інформаційні листи, авторські свідоцтва на твір та статті. Заявки (нововведення) подаються за матеріалами, на які в минулих роках заявки не подавалися. В заявках обов’язково вказується НДР, яка виконується на сьогоднішній день.

Заявки надаються у двох примірниках (паперовий та електронний варіант), зовнішня рецензія, рішення вченої ради Університету. При описі зазначеної інформації необхідно дотримуватися структури та послідовності викладення наукового повідомлення. У тексті слід зберігати цифрову нумерацію і назву підрозділів. Шрифт - Times New Roman, 14 кеглем. 1,5 інтервал, розмір полів на сторінці: верхнє, праве, нижнє - 2 см, ліве - 2,5 см. Заявки подаються до відділу наукової медичної інформації Університету (кабінет 401, 4 поверх, лабораторний корпус) за визначеною формою (додаток 1) до 20 листопада 2023 року.

Важливо! Вартість включення заявки до Переліку сплачує автор, на сьогодні вартість складає 861,18 грн. за одиницю.

З запитаннями звертайтесь до завідувача відділу наукової медичної інформації НУОЗ України імені П.Л. Шупика Ольги Євгеніївни, тел. 205-49-04 або електронна адреса [email protected].

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також