Google search

 
 

Шановні колеги. Інститут серця МОЗ України і НУОЗ України імені П.Л.  Шупика запрошують Вас взяти участь у фаховій школі „Первинна і вторинна кардіоваскулярна профілактика», яка відбудеться в суботу 14 жовтня 2023 року.

Тематика школи охоплює сучасні аспекти первинної і вторинної профілактики в кардіології, зокрема, обговорення сучасних методів оцінювання та корекції факторів ризику, скринінгу серцево-судинних хвороб з допомогою електрокардіографії та ультразвукових досліджень судинного русла, профілактики раптової серцевої смерті, фібриляції передсердь і серцевої недостатності, ведення пацієнтів після ендоваскулярних втручань.

Основою для викладення матеріалу школи є узгоджені європейські настанови з кардіоваскулярної профілактики, рекомендації 2023 року з діагностики та лікування гострих коронарних синдромів, профілактики серцево-судинних хвороб у пацієнтів із цукровим діабетом.

Лекторами є провідні експерти ДУ «Інститут серця МОЗ України» та кафедр НУОЗ України імені П.Л. Шупика. 

Програма школи додається 

Школа відбудеться в очному форматі, участь можна взяти лише за умови попередньої реєстрації та підтвердження участі організаторами.

Кількість учасників обмежена.

Для участі в школі та з метою планування наступних очних освітніх заходів ДУ «Інститут серця МОЗ України» просимо заповнити реєстраційну форму за посиланням:https://forms.gle/S8c8EHixqzgXnL7G6 

Усі учасники, які успішно пройдуть тестування за підсумками школи, отримають сертифікат БПР (10 балів). Доступ для заповнення форми тестування слухачів буде оприлюднено під час заходу.   

Бажаємо успіхів у Вашому безперервному професійному розвитку! 

З найкращими побажаннями,

Генеральний директор ДУ «Інститут серця МОЗ України» член-кореспондент НАМН України професор Б. Тодуров.

Завідувач кафедри функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика професор О.Жарінов

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також