Google search

 
 

Як повідомлено на офіційному сайті провідного адміністратора наукометричних баз в країні  - Держаної науково-технічної бібліотеки  України,  міжнародна наукометрична база даних Scopus пропонує новий інструмент для пошуку співпраці, співавторів та колег - Researcher Discovery

Сьогодні, співпраця та взаємодія дослідників є ключовим компонентом втілення інновацій і вирішення ключових наукових та суспільних проблем.

Researcher Discovery – це пошуку дослідників за допомогою ключових слів, який заснований–– на даних бази Scopus.

Researcher Discovery - пілотна версія, вона охоплює 17 мільйонів авторів з усього світу, дані яких є в базі Scopus.

Для роботи з  Researcher Discovery треба натиснути відповідний пункт меню та в пошуковому вікні ввести ключові слова у лапках, за зразком. Ви отримаєте перелік всіх авторів, які дотичні до розробки цієї теми.

За допомогою показників  та фільтрів на сторінці результатів ви зможете обмежити результати пошуку за датою (враховуючи, що результати засновані на відповідних документах з 2017 року), за країною та установою афіліації дослідника.

Розробники Researcher Discovery продовжують удосконалення цього інструменту, тому розраховують на підтримку наукового суспільства та відкриті до ваших відгуків, за допомогою яких вони планують визначити найкращий шлях для розвитку, додати більше функціональних можливостей, випустити їх для більшої кількості користувачів або взагалі, змінити напрямок.

Для більш детальної інформації розробники пропонують відвідати центр підтримки або слідкувати за нашими новими повідомленнями про цей проєкт.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також