Google search

 
 

З 5 по 8 квітня 2023 року запрошуємо до участі у роботі наукового симпозіуму з міжнародною участю - ХХV Національна Школа гастроентерологів, гепатологів України «Актуальні діагностичні та терапевтичні досягнення в гастроентерології і гепатології», що відбудеться в онлайн режимі. У роботі симпозіуму братимуть участь провідні вітчизняні та іноземні фахівці.

Доповіді будуть присвячені особливостям діагностики, лікування та профілактики захворювань органів травлення в сучасних умовах, новим науковим розробкам, практичним рекомендаціям української та міжнародних профільних асоціацій; висвітлюватимуться проблемні питання сучасної гастроентерології та дієтології. Виступатимуть наукові керівники Національної школи гастроентерологів, гепатологів України, член-кор. НАМН України, професор Н. Харченко, професор І. Скрипник, професор В. Харченко.

Запрошуються лікарі-гастроентерологи, лікарі загальної практики - сімейні лікарі, терапевти, ендоскопісти, кардіологи, ендокринологи, дієтологи, педіатри, інфекціоністи та лікарі інших спеціальностей. Участь безкоштовна. 

Слухачі отримають сертифікат учасника з балами БПР, які зараховуються при атестації відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 № 446 із змінами.

Зареєструватися та більш детально ознайомитись із програмою заходу можна перейшовши за посиланням: https://www.gastroukr.org/

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 56.67% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 50.33% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 61.67% - 3 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також