Google search

15 жовтня 2020 року на базі ДУ «Інститут серця МОЗ України» розпочали роботу Дванадцятий британо-український симпозіум (БУС-12) «Протоколи vs індивідуалізація лікування в анестезіології та інтенсивній терапії» та П'ята молодіжна анестезіологічна конференція (МАК-5).

У цьому році через карантинні заходи, зумовлені поширенням COVID-19, традиційні щорічні форуми вирішено було проводити одночасно у режимі онлайн.

Захід був організований кафедрою анестезіології та інтенсивної терапії НМАПО імені П.Л. Шупика (завідувач професор Олег Лоскутов) за сприяння Асоціації анестезіологів, перфузіологів та лікарів інтенсивної терапії України, Асоціації анестезіологів України, Інституту серця МОЗ України, Клінічної лікарні «Феофанія» ДУС, Фонду сприяння респіраторній медицині, Української медичної асоціації Великобританії, University College London Centre for Anaesthesia, National Hospital for Neurology and Neurosurgery, The Association of Anaesthetists of Great Britain and Ireland.

Організаторів та учасників від імені адміністрації Академії привітала проректор з наукової роботи професор Наталії Савичук. Також вітальні слова прозвучали від директора ДУ «Інститут серця МОЗ України» професора Бориса Тодурова, координатора проєкту «БУС» від Великобританії Романа Грега, 25-го президента Американської асоціації анестезіологів Джона Абенштайна.

За планом передбачено 123 лекції та доповіді (серед них – 20 закордонних спікерів), а також 12 майстер-класів. В перший же день з висвітленням найактуальніших проблем сучасної анестезіології та інтенсивної терапії виступили доповідачі з Великобританії, Ізраїлю, США, Німеччини, Норвегії та провідні вітчизняні фахівці.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 81% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 81.67% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 72% - 3 Голосів

Загальна оцінка матеріалу