Google search

З початком навчального року 01.09.2020 на кафедрі управління охороною здоров`я стартував цикл СП «Організація і управління охороною здоров'я» − цикл 2-місячної спеціалізації для керівників закладів охорони здоров’я різної форми власності та черговий цикл для підготовки керівників органів і закладів охорони здоров’я.

Наразі в країні проходить процес реформування медичної галузі перед керівниками системи охорони здоров'я постають нові складні завдання, вирішення яких вимагає чіткого та глибокого розуміння організаційних та управлінських принципів діяльності системи охорони здоров'я.

Тому цикли спеціалізації з організації і управління охороною здоров'я користуються значним попитом серед майбутніх керівників закладів охорони здоров’я як державної, так і приватної форми власності. Відтак, початок циклу виявився активним та насиченим. На навчання з різних регіонів країни прибуло близько 90 майбутніх керівників закладів охорони здоров’я.

На вступних конференціях слухачів з початком навчання привітали завідувач кафедри управління охороною здоров’я професор Михальчук В. М. та інші науково-педагогічні працівники кафедри. Слухачів ознайомили з напрямками педагогічної діяльності кафедри, модульним принципом навчального процесу, що враховує компетентісний підхід, тематикою навчальних занять, які будуть викладатися.


Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу