Google search

Цикл тематичного удосконалення «Сучасні методи діагностики захворювань внутрішніх органів і практичні навики лікаря-терапевта» провела кафедра терапії з 20 травня по 3 червня 2020 року.

Враховуючи обмежувальні заходи щодо запобігання поширенню на території України та м. Києва гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, лекційні та семінарські заняття проводились у дистанційному форматі.

На циклі підвищували свою кваліфікацію 10 слухачів, за спеціальністю лікарі-терапевти. Відповідно до навчального плану здійснювалось вивчення сучасних діагностичних стандартів серцево-судинних та ревматичних захворювань, захворювань органів дихання, системи травлення тощо.

За допомогою платформи ZOOM лекційні та семінарські заняття проводили завідувачка кафедри професор Н. Швець, професор Т. Бенца, доцент О. Пастухова, асистент Т. Снісаревська. Контроль виконання завдань слухачами відбувався через електронну пошту та месенджери.

Цикл завершився складанням заліку, який проводився з дотриманням усіх протиепідемічних заходів, визначених Тимчасовими рекомендаціями щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні атестації здобувачів освіти за спеціальностями галузі знань КМ України «22 Охорона здоров’я» у період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19),  затвердженого постановою Головного державного санітарного лікаря України від 28.05.2020 № 29. Усі слухачі залік склали успішно та отримали посвідчення встановленого зразка.