Google search

18.05.2020 року, в рамках сумісного проекту ЄС та Міжнародної організації праці (МОП) «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні» та за ініціативи Федерації профспілок України, відбувся вебінар: «Сучасні виклики: COVID-19 пандемія: як заходи з безпеки і здоров’я на робочих місцях можуть пом’якшити наслідки».

Під час вебінару учасники дізнались про впровадження системи управління ризиками для зменшення негативних впливів COVID-19, про заходи з безпеки і здоров’я на робочому місці, які  пом’якшують наслідки цього впливу, рекомендації для здійснення громадського контролю щодо належного захисту здоров’я працівників в сучасних умовах, а також  багато іншої актуальної інформації. Запис вебінару можна переглянути за посиланням.

З доповіддю «Оперативний моніторинг показників профілактики на робочих місцях, пов’язаних з COVID-19» виступив завідувач кафедри медицини праці, психофізіології та медичної екології НМАПО імені П. Л. Шупика проф. Д. Варивончик. В основу доповіді покладено ініціативне  аналітичне дослідження, що здійснює кафедра з березня 2020 року: «Оперативний моніторинг показників профілактики на робочому місці та реєстрації випадків гострого професійного захворювання, обумовленого COVID-19», результати якого щоп’ятниці оприлюднюються на сторінці кафедри.

Отримати більше інформацій про проект МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні» можна за посиланням.