Google search

На кафедрі дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології НМАПО імені П.Л. Шупика з 18.05. по 22.05.2020 р. буде проведено цикл ТУ «Нейроінфекції у дітей» на умовах платних освітніх послуг.

Для кого корисний цикл: лікарі педіатри, інфекціоністи, дитячі інфекціоністи, дитячі імунологи, лікарі інших педіатричних спеціальностей, лікарі загальної практики-сімейної медицини, науково-педагогічні працівники закладів вищої та післядипломної освіти.

Тривалість циклу: 0,25 місяці (один тиждень)

Кількість присвоєних балів БПР: 25 балів

Документ про проходження циклу: посвідчення НМАПО встановленого зразку.

Форма проведення занять ТУ: у зв’язку з карантинними заходами навчання буде проводитися в дистанційному режимі. Вам за електронною адресою будуть надіслані навчальні матеріали, тестові завдання. Будуть проведені он-лайн лекції.

Вартість: 1000 грн.

Інформація для уточнення: [email protected]

Питання, що будуть висвітлені на циклі ТУ:

  1. Патофізіологія нейроінфекцій.
  2. Менінгіти (гнійні, серозні менінгіти; менінгіти у новонароджених; тубменінгіт).
  3. Енцефаліти (енцефаліт, гострий розсіяний енцефаломієліт, аутоімунний енцефаліт, підгострий склерозуючий паненцефаліт).
  4. Ураження нервової системи при інших інфекційних хворобах (поліомієліт, правець, сказ, нейробореліоз, ботулізм, ураження при вроджених інфекціях, паразитарні ураження).
  5. Ураження нервової системи у імуноскомпрометованих осіб.

 

Що необхідно зробити для участі на циклі ТУ?

За посиланням https://www.nuozu.edu.ua/nv/elektronna-reiestratsiia Ви можете пройти електронну реєстрацію та ознайомитися з процедурою укладання договору та оплати за навчання.

Номер кафедри в пошуковій системі циклів навчання - 57