Google search

Кафедра дитячої неврології та медико-соціальної реабілітації НМАПО імені П.Л. Шупика розпочала цикл тематичного удосконалення «Епілепсія у дітей» з 27 квітня по 13 травня 2020 р. в дистанційному режимі.

Цикл включає в себе лекції на теми: Загальні питання епілепсії, патогенез, етіологія. Генетика епілепсій. Класифікація епілепсій. Генералізовані епілепсії. Фокальні епілепсії. Епілептичні енцефалопатії. Лікування епілепсій та ведення пацієнтів. Неонатальні судоми. Нові діагностичні та терапевтичні пошуки та стратегії.

На циклі навчаються 25 лікарів-дитячих неврологів та невропатологів зі всіх куточків України. Після завершення циклу всі отримають посвідчення, що дає 50 балів до щорічного портфоліо.

Заняття проводяться дистанційно з використанням дистанційних технологій відеопрезентацій, а також плануємо читати лекції та обговорювати клінічні випадки на відео. Наприкінці слухачі будуть складати залік. Зі всіма документами по циклу можна ознайомитися на активному посиланні на сторінці кафедри в календарному плані на сайті НМАПО імені П.Л. Шупика.

28 квітня завідувач кафедри Володимир Мартинюк прочитав стратегічно важливу лекцію по основним напрямкам сучасного вивчення питань епілепсій у дітей. Слухачі задавали багато питань та були активні в дискусії.