Google search

Кафедра педагогіки, психології, медичного та фармацевтичного права завершила проведення двотижневого циклу ТУ «Нові технології навчання» в дистанційному форматі, що тривав з 07 по 22 квітня.

Щоденно 20 слухачів у межах міждисциплінарного підходу, на якому ґрунтується робота кафедри, мали змогу дізнаватися про сучасні нові технології навчання. Основні теми, що викладалися науково-педагогічними працівниками кафедри, стосувалися інноваційних технологій у навчанні та сприяли підвищенню педагогічної майстерності, психологічних та правових компетентностей колег і безпосередньо їх практичного впровадження в освітній процес.

Навчання проводилося з використанням платформи ZOOM, організацію навчальної групи здійснювали шляхом електронного спілкування. Результати заключної конференції та проведений аналіз анкетування слухачів, показав високий рівень задоволеності отриманою освітньою послугою, мотивованістю щодо застосування та впровадження здобутих знань і компетентностей у практичну діяльність науково-педагогічного працівника.

Разом із запуском дистанційної електронної реєстрації слухачів і реалізацією особистих кабінетів слухачів, НМАПО імені П. Л. Шупика виходить на новий рівень забезпечення якості освітніх послуг, що не тільки відповідають вимогам наказу МОЗ України від 22.02.2019 № 446, але й дають можливість конкурувати з провайдерами освітніх послуг світового масштабу.