Google search

Організатори наукового симпозіуму ХХІІ Національна Школа гастроентерологів, гепатологів України «Профілактична гастроентерологія і дієтологія з позицій доказової медицини» враховуючи ситуацію з всесвітньою пандемією COVID-19, та піклуючись про безпеку та здоров’я учасників прийняли рішення про зміну формату проведення конференції.

Ми розуміємо необхідність висвітлення актуальних проблем та підтримки високого рівня знань лікарів, тому з 28 травня 2020 року починаємо серію онлайн трансляцій по програмі ХХІІ Національної Школи гастроентерологів, гепатологів України.

Прямі трансляції лекцій обсягом 2 - 2,5 години будуть відбуватись два-три рази на тиждень, з можливістю перегляду запису для тих хто не зміг приєднатись в день трансляції.  Під час прямої трансляції учасники зможуть поставити питання доповідачам та модератору, а також будуть активно залучені для інтерактивного голосування.

Як і планувалось, у роботі симпозіуму братимуть участь провідні фахівці Європи та України. Більшість доповідей присвячено проблемним питанням та не містять рекламної інформації. Останні два вебінари будуть присвячені секції «Академія здорового харчування».

В межах ХХІІ Національної Школи гастроентерологів, гепатологів України буде проведено ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВОГО ТРАВЛЕННЯ. Українській захід включено до переліку конференцій Всесвітньої Асоціації гастроентерологів (WGO), присвячених Всесвітньому дню здорового травлення. Учасники отримають окремий сертифікат за підписом президента WGO.

https://www.worldgastroenterology.org/wgo-foundation/wdhd/wdhd-2020/events-success-stories--wdhd-in-the-news 

Учасники ХХІІ Національної Школи гастроентерологів, гепатологів України, що візьмуть участь в 2/3 вебінарів та успішно пройдуть тестування, отримають сертифікат для проходження атестації (переатестації) згідно наказу МОЗ. 

РЕЄСТРАЦІЯ ОНЛАЙН WWW.GASTROUKR.ORG