Google search

Під час карантину ми змінюємо звичний режим роботи та способи нашої співпраці і комунікації. Але, цей час - чудова можливість для того, щоб скористатися всіма перевагами, які дають сучасні інструменти для дистанційної роботи.  Для цього достатньо зареєструватися на певних онлайн ресурсах або користуватися звичайною електронною поштою.

Пропонуємо вам ставити питання, а ми зможемо підготувати необхідні матеріали або влаштувати онлайн-семінар-тренінг через систему  Google Hangouts або інші, які не потребують завантаження програмного забезпечення. Це дозволить, не тільки оцінити  можливості та ефективність  дистанційної роботи, але і ефективно вирішувати завдання, які стоять зараз перед вами.

Як приклад, матеріали підготовлені у відповідь на часті запитання - "Пошук видань  країн ЄС та ОСЕР у базі DOAJ" та "Виправлення профілю в системі Google Scholar". Готові підготувати подібний матеріал за вашими замовленнями та запитаннями.

За оновленим актуальним "Переліком наукових фахових видань України" та за аналізом наукометричних баз готується матеріал  «Дайте перелік журналів, де мені надрукувати статтю».

Відділ наукових електронних ресурсів та інноваційних технологій Наукової бібліотеки НМАПО імені П. Л. Шупика постійно відкритий для консультацій в режимі онлайн [email protected].

З побажаннями здоров'я та творчої наснаги!

Завідувач відділу наукових електронних ресурсів та інноваційних технологій Наукової бібліотеки НМАПО імені П. Л. Шупика - Олена Рачинська.