Google search

27 лютого 2020 року в НМАПО імені П. Л. Шупика відбувся теоретично-практичний семінар на тему: «Основи статистичної обробки бази даних», в якому взяли участь аспіранти, молоді вчені Академії та інші.

Розпочинаючи семінар зі вступним словом виступила голова ради молодих вчених Сабіна Аугунас, яка відмітила актуальність і важливість формування теоретично-практичних навичок молодих вчених Академії щодо успішної самостійної роботи з основ статистичної обробки бази даних для проведення та обробки результатів дисертаційного дослідження та написання наукових статей. 

В семінарі на тему: «Основи статистичної обробки бази даних» кандидат медичних наук, доцент кафедри стоматології ПрАТ «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» Володимир Новошицький виклав основні принципи методів подання даних, порівняння
2-х та більше груп, використання в статистичному аналізі: одновимірний, двовимірний аналіз та графічне представлення за допомогою діаграм розсіювання та інше. 

Молоді вчені Академії прослухали теоретичну частину та на базі Наукової бібліотеки НМАПО імені П. Л. Шупика на комп’ютерах відпрацювали практичні навички отриманої інформації з використанням власних баз даних.

Запрошуємо до участі молодих вчених Академії в семінарах Школи молодого вченого НМАПО імені П. Л. Шупика.