Google search

 
 

Неможливо не погодитись з тим фактом, що знання будь-якої іноземної мови не тільки покращує якість життя людини, а й відкриває для неї світ нової культури, світ абсолютно не притаманного їй нового мислення та світосприйняття. Так, наприклад, при згадці про англійську мову у людини одразу виникають асоціації з міжнародним бізнесом та торгівлею, Інтернетом та технікою, наукою та мистецтвом, медициною. Все це зрозуміло, адже 80% ділового мовного простору займає саме ця мова.

Для досягнення цільового рівня володіння англійською мовою серед науково-педагогічних працівників НУОЗ України імені П. Л. Шупика, лікарів та медичних працівників, не нижче рівня B1–B2 кафедрою мовної підготовки та гуманітарних дисциплін оголошується набір слухачів на безоплатний цикл ТУ «Ділова англійська мова для професорсько-викладацького складу», який триватиме з 18.09.2023 по 17.11.2023.

Чому варто обрати цей цикл ТУ?

- Вказаний цикл допоможе вам значно покращити ваш рівень англійської і розвинути мовні навички, які забезпечать успіх у проєктах, розвиток кар’єри й робочих стосунків.

- Цикл побудований з фокусом на реальні життєві ситуації, які найбільше стосуються повсякденного робочого життя, а також дає вам мовні засоби, необхідні для співробітництва з міжнародною медичною спільнотою.

- Ви співпрацюєте з професійними викладачами, носіями мови з Великої Британії.

- Ви познайомитеся з іншими професіоналами і створите мережу контактів. 

Предметом вивчення циклу є обсяг лексики та граматики, зокрема з ділової англійської мови, що дає вам можливість здійснювати професійне спілкування, читати лекції та одержати необхідну професійну інформацію з іноземних видань.

Метою циклу є формування необхідної комунікативної спроможності в сферах професійного та ситуативного спілкування в усній і письмовій формах, навичок практичного володіння англійською мовою в різних видах мовленнєвої

діяльності в обсязі тематики, що зумовлена професійними потребами; оволодіння новітньою фаховою інформацією через іноземні джерела для досягнення науково-педагогічними та медичними працівниками такого рівня знань, навичок і вмінь, який забезпечуватиме необхідну для фахівця комунікативну спроможність в реаліях сьогодення.

Зробіть перший крок, почніть навчання, а викладач допоможе досягти бажаного і зробити цей шлях цікавим.

Успіхів вам!

 

Після завершення навчання слухачі отримають посвідчення НУОЗ України імені П.Л. Шупика.

Інформація для довідок по телефону (044) 205-49-36

Звертатися: лаборант Ірина Френкель:  +38(097) 540-21-84

або асистент Людмила Cаєнко: [email protected]

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також