Google search

Пацієнти з України мають можливість безкоштовного лікування та діагностики в одній з найкращих сучасних багатопрофільних онкологічних клінік – онкологічному центрі м. Радом з відділенням «Гамма ніж» у Варшаві.

За допомогою методу з використанням гамма-ножа успішно лікують:

– доброякісні пухлини з важкою локалізацією легкого ступеня важкості діаметром до 30 мм,

– пухлини присінково-завиткового нерва діаметром до 30 мм;

– пухлинні метастази, навіть ті, що визнані радіаційно стійкими, діаметром до 30 мм (покази визначаються нейрохірургом або променевим терапевтом);

– невралгію трійчастого нерва;

– артеріовенозну і кавернозну гемангіоми головного мозку;

– деякі нарости злоякісних пухлин головного мозку.

Онкологічний центр м. Радом пропонує діагностику та лікування:  раку грудей, раку стравоходу, злоякісних пухлин голови та шиї, раку простати та злоякісних процесів органів сечової системи, гінекологічних онкологічних патологій, раку легень.

Клініка пропонує широкі можливості сучасної онкологічної діагностики – МРТ,КТ, ПЕТ КТ, мамографію, рентген, молекулярні аналізи, трепан біопсію, мамотомічну біопсію, тонкоголкову аспіраційну пункційну біопсію.

Лікування онкологічних захворювань у клініці охоплює повний цикл – онкологічна хірургія, хіміотерапія, радіо-хіміотерапія, паліативна підтримка.

Пацієнти з України приймаються БЕЗКОШТОВНО!

Пацієнти які проходять лікування – радіотерапію (в рамках лікування або паліативну) забезпечуються безкоштовним проживанням, харчуванням та транспортом (в тому числі з місця їх фактичного перебування в Польщі до м. Радом).

Медичну документацію українською мовою висилайте за адресою:

[email protected]

Координатори клініки +48793849728 Катерина, +38(067)3494801 Людмила (WhatsApp, Viber, Telegram

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 59.57% - 14 Голосів
Корисність матеріалу: 66.1% - 10 Голосів
Доступність матеріалу: 48.44% - 9 Голосів

Загальна оцінка матеріалу