Google search

МОН оголошує старт конкурсу проєктів у межах рамкової програми Європейського Союзу з наукових досліджень та інновацій «Горизонт 2020».

Конкурс проводиться відповідно до Положення про конкурсний відбір наукових, науково-технічних робіт і проєктів, які фінансуються за рахунок зовнішнього інструменту допомоги Європейського Союзу для виконання зобов’язань України у Рамковій програмі Європейського Союзу з наукових досліджень та інновацій «Горизонт 2020», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 листопада 2019 року № 971 (в редакції постанови від 28 квітня 2021 року № 419).

У конкурсі можуть брати участь автори наукових робіт, науково-технічних та інфраструктурних проєктів.

Як уже повідомлялося на сайті Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, у липні та жовтні 2021 р. відбулися так звані brokerage event – заходи, під час яких українські фахівці могли би познайомитися зі своїми міжнародними колегами та обговорити можливості співпраці. У цих заходах активну участь взяли кафедри паліативної та хоспісної медицини, педіатрії № 1, торакальної хірургії та пульмонології, організації і економіки фармації.

Заявки подаються у формі згідно з додатками 1-5 Положення про конкурсний відбір.

Документи подаються в електронному вигляді (скан-копії оригіналів у форматі *.pdf) на електронну пошту: [email protected]

Кінцевий термін подання – 20 грудня 2021 року (до 17:00).

Подальша інформація: https://mon.gov.ua/ua/nauka/nauka/konkursnij-vidbir-naukovih-naukovo-tehnichnih-robit-ta-proektiv