Google search

 
 

Шановні колеги! Раді повідомити, що 3 листопада о 17:00 на платформі «Аксемедін» відбудеться вебінар «Принципи надання допомоги при бойовій травмі кінцівок», який проводиться за підтримки «Ukrainian Medical World» та який рекомендований до перегляду Експертною радою програми #врятуйкінцівку.

Зареєструватися та переглянути вебінар можна за посиланням -  https://accemedin.com/conference/586

Спікери вебінару:

  • Микола Анкін, професор, заслужений лікар України, завідувач кафедри ортопедії і травматології №2 НУОЗ України імені П. Л. Шупика. Тема доповіді: «Можливості покращення результатів лікування вогнепальних поранень кінцівок»
  • Тарас Петрик, кандидат медичних наук, доцент кафедри ортопедії і травматології №2 НУОЗ України імені П. Л. Шупика, завідувач ортопедично-травматологічного центру КНП КОР «КОКЛ». Тема доповіді:«Лікування та профілактика інфекційних ускладнень при вогнепальних ушкодженнях»
  • Володимир Бурлука, професор, полковник медичної служби, заступник начальника кафедри військової хірургії Української військово-медичної академії. Тема доповіді: «Компресійно-роздавлююча травма (crush- syndrom)»

Під час інформаційного блоку вебінару ви дізнаєтесь про сучасні стратегії лікування вогнепальних поранень кінцівок, про те, як проводити хірургічну обробку рани, щоб отримати найефективніший результат від проведеної процедури та детально розглянете стратегію Damage Control. Спікери розкажуть про методи та концепції, які допомагають мінімізувати інфекційні ускладнення. У вебінарі також буде надано вичерпну інформацію про компресійно-роздавлюючу травму, а саме етіопатогенез, класифікацію, клінічні прояви, методи діагностики та послідовність дій у веденні пацієнта. 

 

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також