Google search

 
 

Кафедра іноземних мов запрошує слухачів  на цикл тематичного удосконалення «Підготовка до міжнародного іспиту Pearson English International Certificate (Pearson Test of English General)» на умовах платних освітніх послуг.

Термін навчання: 10.11.22-27.03.23 рр. (4 місяці). Вартість навчання становить 1900 гривень в місяць, загальна вартість – 7600 гривень.

 

Міжнародний іспит Pearson English International Certificate (Pearson Test Of English General – це мiжнародний екзамен з загальної англiйської, призначений для оцiнки рiвня володiння англійською мовою. PTE General складається з двох частин: письмової (аудiювання, письмо i читання) та усної. Екзаменацiйнi роботи учасникiв тестування перевiряють квалiфiкованi екзаменатори у Великій Британії. Усний тест проводять сертифiкованi екзаменатори у мiсцевих центрах тестування, i його результати також надсилають у Велику Британію для перевiрки. Міжнародний мовний сертифікат PTE General є безстроковим і відкриває шлях до навчання в авторитетних закладах Європи та престижної роботи в Україні та закордоном, а також вільного спілкування з іноземцями.

Програма циклу тематичного удосконалення «Підготовка до міжнародного іспиту Pearson English International Certificate (PTE General)» розроблена на основі  типової програми підготовки до іспиту Pearson English International Certificate (PTE General) на рівні мовної компетенції CEFR (Common European Framework of Reference) – B2. Метою програми є вдосконалення компетентності медичних фахівців з англійської мови на рівні, що необхідний для успішного складання міжнародного іспиту Pearson English International Certificate (Pearson Test of English General) та отримання сертифікату встановленого зразка.

Інформація для довідок:

- доцент Михайленко Лорена Анатоліївна., тел.: 0673757245;

- лаборант Френкель Ірина Мусіївна, тел.: (044) 2054936

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також