Google search

 
 

Зважаючи на багаторічний досвід кафедри управління охороною здоров’я та публічного адміністрування в підготовці керівників закладів охорони здоров’я, в освітньому процесі поєднано публічне адміністрування з особливостями управління у сфері охорони здоров’я.

Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика здійснюватиме прийом на навчання для здобуття вищої освіти на другому (магістерському) рівні на небюджетні конкурсні пропозиції за спеціальностями:

281 Публічне управління та адміністрування (заочна форма здобуття освіти).

Для участі в конкурсі подаються такі документи (як онлайн, так і офлайн):

  • заява на ім’я голови Приймальної комісії (ректора):
  • копія документа (одного з документів), що посвідчує особу, передбаченого Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус»;
  • копія військово-облікового документа - для військовозобов'язаних (крім випадків, передбачених законодавством);
  • копія документа державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і копія додатка до нього;
  • копія сертифіката (сертифікатів) зовнішнього незалежного оцінювання (для вступників на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста) або екзаменаційного листка магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК);
  • чотири кольорові фотокартки розміром 3х4 см.

Паспорт, диплом про вищу освіту, сертифікат/екзаменаційний листок вступники пред’являють особисто.

При електронній подачі документів необхідно прикріпити усі необхідні сканкопії або фотокопії в форматі JPG або PNG до листа.

У темі листа обов’язково зазначте «Прізвище, ім’я, по батькові вступника».

Надішліть на електронну адресу [email protected] лист з прикріпленими якісними сканкопіями або фотокопіями реєстраційних документів в форматі JPG або PNG.

Контактні телефони приймальної комісії: +38(044) 206 73 14, +38(073) 206 73 14

 

Прийом документів триватиме з 16.08 по 15.09.2022

Адреса: вул. Дорогожицька, 9, м. Київ, 04112, НУОЗ України імені П. Л. Шупика, Приймальна комісія (к. 54).

Прийом заяв і документів Приймальною комісією для участі в конкурсному відборі для здобуття вищої освіти в НУОЗ України імені П. Л. Шупика проводиться у порядку, визначеному в розділі VI Правил прийому.

УВАГА! Під час вступу для здобуття вищої освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб на конкурсні пропозиції, які згідно з Умовами прийому передбачають складання єдиного вступного іспиту (крім спеціальностей 081 «Право» та 293 «Міжнародне право»), вступники на основі ступеня магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) можуть, за їх вибором, або подати результат магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК), або скласти відповідні вступні іспити у закладі освіти. Зазначені вступні іспити у НУОЗ України імені П. Л. Шупика буде проведено з 25 серпня по 31 серпня 2022 року відповідно до Правил прийому 2022 (іспит з іноземної мови та спеціальності «Публічне управління та адміністрування»).

Вступники, які проходять вступні іспити, допускаються до участі в них за наявності оригіналу документа, що посвідчує особу, оригіналу документа, що підтверджує право вступника на участь у вступному іспиті, та екзаменаційного листка з фотокарткою, який вступник отримує у приймальній комісії НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

УВАГА! У зв'язку з військовим станом в Україні, стежте за змінами у законодавстві щодо вимог для вступу у заклади вищої освіти.

Контактні дані:                     

к. 54 (2 поверх теоретичного корпусу),

вул. Дорогожицька, 9, м. Київ, Україна, 04112.

Тел.: +38(044) 206 73 14, +38(073) 206 73 14,

e-mail: [email protected]

Графік роботи Приймальної комісії:

  • щоденно (у робочі дні) з 930 до 1730, перерва з 1300 до 1400.

 

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ДО НАШОГО УНІВЕРСИТЕТУ

ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ

281 ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ