Google search

 
 

Шановні колеги! Запрошуємо Вас на цикл спеціалізації з функціональної діагностики, який буде проходити на кафедрі функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика  з 22 вересня до 23 грудня 2022 року.

Програма циклу охоплює  весь обсяг теоретичних знань і практичних навичок, необхідних лікарю функціональної діагностики  для проведення самостійної діагностичної роботи. Цикл спеціалізації передбачає розгляд  основних методів функціональної діагностики: електрокардіографія, амбулаторне та подвійне моніторування ЕКГ, проби з дозованим фізичним навантаженням та фармакологічні проби, ультразвукові методи обстеження серця і судин, методи дослідження функціонального стану дихальної і нервової систем, клініко-функціональні аспекти серцево-судинних захворювань.

Для отримання бюджетної путівки небхідно надіслати клопотання з місця роботи (зразок додається) на електронну адресу [email protected]. Кількість бюджетних путівок обмежена. Контрактну путівку на цикл можна придбати у секторі спеціалізації та стажування НУОЗ України імені П.Л. Шупика (Київ, вул. Дорогожицька, 9, 1-ий поверх адміністративного корпусу, к.12, телефон для довідок (044) 205 4826, Тетяна Миколаївна), або через систему електронної реєстрації https://nuozu.edu.ua/nv/elektronna-reiestratsiia. Телефон для довідок щодо укладання договорів – (044) 2054831. Вартість навчання на циклі – 16200 гривень.

Необхідні документи для реєстрації на навчання:

  1. Путівка (для бюджетних путівок - обов'язкова печатка з місця роботи).
  2. Копія диплому.
  3. Заповнені документи (технологічна картка, анкета слухача - додаються).
  4. Свідоцтво про одруження (у разі зміни прізвища).
  5. Копія трудової книжки, завірена печаткою закладу.
  6. Посвідчення про спеціалізацію (інтернатуру).
  7. Відрядження (за необхідності).
  8. Для викладачів ВНЗ витяг з наказу з місця роботи про направлення на навчання на цикл ТУ.

Очна реєстрація слухачів на клінічній базі кафедри в ДУ «Інститут серця МОЗ України» буде здійснюватися 22.09.22 з 09.30 до 13.00. Куратор циклу – асистент Ліфантьєва Наталія Олександрівна. Для того, щоб зареєструватися дистанційно, потрібно відсканувати зазначені документи (в хорошій якості)  та відправити їх на електронну адресу  [email protected] з позначкою «Документи для реєстрації на цикл спеціалізації», або надіслати Новою поштою з доставкою на адресу кафедри: м. Київ, вул. Братиславська, 5-А, ДУ «Інститут серця МОЗ України», 2-ий поверх, кафедра функціональної діагностики, к. 2049 - для Ліфантьєвої Наталії Олександрівни, – тел. (096) 8097640.   Для забезпечення зворотного зв’язку потрібно обов’язково вказати Ваш контактний мобільний номер телефону та адресу е-mail.

Після закінчення циклу спеціалізації кожному слухачу буде видано сертифікат лікаря-спеціаліста та посвідчення встановленого зразку.

 

Контактні дані співробітників кафедри:

Куратор циклу асистент Ліфантьєва Н.О. – тел. (096)8097640, E-mail: [email protected]

Завуч кафедри доцент Куць В.О. – тел. (050) 3836985,  E-mail: [email protected]

Завідувач кафедри професор Жарінов О.Й. – тел. (050) 3154069, E-mail: [email protected]