Google search

 
 

Запрошуємо Вас взяти участь у Х щорічній науково-практичній конференції «Функціональна діагностика серцево-судинних хвороб», яка відбудеться 22-23 червня 2022 року.

Ця конференція в Україні є подією року для лікарів різних спеціальностей, які цікавляться і займаються методами функціональної діагностики в кардіології. Основна мета форуму – розглянути сучасні можливості застосування методів функціональної діагностики при серцево-судинних хворобах, зокрема, ішемічній хворобі серця, тромбоемболії легеневої артерії та порушеннях серцевого ритму. У рамках конференції відбудеться презентація практичного керівництва «Фібриляція і тріпотіння передсердь».

До участі в конференції запрошуються позаштатні експерти з функціональної діагностики і кардіології усіх регіонів України, лікарі з функціональної діагностики, кардіологи, терапевти, співробітники науково-дослідних інститутів, а також кафедр медичних університетів, академій та факультетів післядипломної освіти, на яких здійснюється навчання лікарів з функціональної діагностики і кардіології.

Конференція відбудеться у режимі онлайн, усі учасники отримають сертифікати встановленого зразка. Програма, яка додається, містить посилання для реєстрації учасників.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 63.4% - 5 Голосів
Корисність матеріалу: 58.5% - 4 Голосів
Доступність матеріалу: 49.5% - 6 Голосів

Загальна оцінка матеріалу