Google search

 
 

Рада молодих вчених вітає науковців-медиків з Днем науки! Українська наука є надійним фронтом та щодня продовжує невпинно працювати, попри руйнування та значні втрати, задля нашої перемоги. Бажаємо сил, наснаги та натхнення кожному науковцю.

Хочемо присвятити конференцію «YOUNG SCIENCE 4. 0» усім молодим вченим медикам, які зараз знаходяться на передовій та захищають нашу свободу та незалежність України.

Рада молодих вчених НУОЗ України імені П. Л. Шупика запрошує інтернів, магістрів, аспірантів та молодих вчених долучитись до участі в науково-практичній конференції з міжнародною участю «YOUNG SCIENCE 4. 0» (для молодих вчених), яка відбудеться 30 травня 2022 року в онлайн режимі.

Науково-практична конференція з міжнародною участю «YOUNG SCIENCE 4. 0» (для молодих вчених) внесена до реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2022 році.

Трансляція конференції відбудеться на YouTube каналі за посиланням: https://youtu.be/l8tOvT6396A

Для вільних слухачів реєстрація для участі в конференції та отримання сертифікатів учасника  відбудеться за посиланням: https://forms.gle/X6o7NQdaGz3G7vTm6 

Програма науково-практичної конференції YOUNG SCIENCE 4.0, 30 травня 2022 року(переглянути в pdf)

Коротка програма конференції:

9:30 Вступні слова: в.о. ректора, проректорів, деканів факультетів та директорів навчально-наукових університетів, керівників структурних підрозділів НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

Школа молодого вченого:

Ірина Тихонкова - к. біол. н., експертка з інформаційно-аналітичних ресурсів та навчання компанії Clarivate Analytics.

Gosia Warmińska-Marczak - керівник відділу академічних успіхів у глобальній медичній освіті в компанії Elsevier і MindLife в Elsevier.

Bartlomiej (Bartek) Wieckowski - консультант клієнтів Research Intelligence, компанія Elsevier.

Олександр Вольф - магістр соціальної роботи, к. політ. н., асистент кафедри паліативної та хоспісної медицини НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

11: 40 Секція № 1 - Педіатрія, репродуктивні технологія, акушерство і гінекологія.

13:40 Секція № 2 - Хірургія, невідкладна медична допомога,  анестезіологія та інтенсивна терапія, військова медицина.

15:40 Секція № 3 - Терапія; фармація та фармакологія.

17:40 Секція № 4 - Психіатрія, неврологія, наркологія, філософія, стоматологія.

18:40 Секція № 5 - Філософія (етико-правові аспекти медичної практики)

Ми будемо щиро раді Вашій участі у роботі науково-практичної конференції з міжнародною участю «YOUNG SCIENCE 4. 0» (для молодих вчених) 30 травня 2022 року.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу