Google search

 
 

Запрошуємо до участі у роботі наукового симпозіуму з міжнародною участю – ХХІV Національна школа гастроентерологів, гепатологів України, що відбудеться в онлайн режимі з 1 по 4 червня 2022 року.

У роботі симпозіуму братимуть участь провідні вітчизняні та іноземні фахівці, зокрема провідний фахівець Римської фундації Jan Tack (Бельгія).

Більшість доповідей присвячена особливостям діагностики, лікування та профілактики захворювань органів травлення в сучасних умовах, новим науковим розробкам, практичним рекомендаціям української та міжнародних профільних асоціацій, висвітлює проблемні питання сучасної гастроентерології та дієтології.

Наукові керівники Національної школи гастроентерологів, гепатологів України, член-кор. НАМН України, професор Н. Харченко, професор І. Скрипник, професор В. Харченко.

Запрошуються лікарі-гастроентерологи, сімейні лікарі, терапевти, ендоскопісти, педіатри, дієтологи, інфекціоністи та лікарі інших спеціальностей. Участь безкоштовна. 

Слухачі отримають сертифікат учасника з балами БПР, які зараховуються при атестації відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 № 446 із змінами.

Зареєструватися та більш детально ознайомитись із програмою заходу можна перейшовши за посиланням: https://www.gastroukr.org/

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також