Google search

 
 

Рада молодих вчених дякує всім лікарям, науковцям і дослідникам, усім колегам і друзям у всьому цивілізованому світі за прояв солідарності з українським народом у цей трагічний час війни. Військова агресія росії проти України є безпрецедентним порушенням основних прав людини, посяганням на життя, демократію, свободу думки та переконань. Тому прямуємо у цей нелегкий час разом до перемоги.

Відповідно до затвердженого Міністерством охорони здоров’я України проєкту реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2022 році, маємо честь запросити студентів, магістрів, інтернів, аспірантів та молодих вчених взяти участь у науково-практичній конференції з міжнародною участю «YOUNG SCIENCE 4. 0» (для молодих вчених), яка відбудеться 30 травня 2022 року в онлайн режимі з прямою трансляцією на YouTube каналі. 

Під час роботи конференції передбачаються дискусії з питань фундаментальних і прикладних досліджень в різних галузях сучасної медицини та фармації, а також актуальних питань військової медицини. 

В рамках науково-практичної конференції з міжнародною участю «YOUNG SCIENCE 4. 0» (для молодих вчених) передбачена публікація наукових статей у першому номері журналу «National Journal of Young Medical Scientists» та окремий додаток до журналу з тезами конференції. 

Для всіх хто хоче взяти участь у конференції -  пройдіть онлайн реєстрацію до 20 травня 2022 року за посиланням: https://forms.gle/TD74ab8LDL52MsJx9 

Завантажити ІНФОРМАЦІЙНІ ЛИСТИ за посиланнями YOUNG SCIENCE 4.0:

Інформаційний лист українською мовою: https://drive.google.com/file/d/1NrCYJzJbG49ZIelI4Yp9vvOcU76VnwQP/view?usp=sharing

Інформаційний лист англійською мовою: https://drive.google.com/file/d/1wEUEfayEldRP5f4W1i8ewCpX-XK6cyFE/view?usp=sharing 

Доєднуйся до телеграм каналу конференції YOUNG SCIENCE 4.0: https://t.me/+hjvSOodwNoxhNTA6 

Підписуйся та стеж за подіями конференції у соціальних мережах: 

Facebook      https://www.facebook.com/groups/1387855881509389/

Telegram      https://t.me/young_NMAPE

Instagram     https://www.instagram.com/ntmv_nmapo/  

Ми будемо щиро раді Вашій участі в роботі науково-практичної конференції з міжнародною участю «YOUNG SCIENCE 4. 0» (для молодих вчених).