Google search

 
 

Кафедра терапії НУОЗ України імені П. Л. Шупика запрошує на цикл тематичного удосконалення для підвищення кваліфікації лікарів-терапевтів «Фармакотерапія захворювань внутрішніх органів», який буде проходити з 24 лютого по 11 березня 2022 року.

Цикл проводиться відповідно до Положення про організацію освітнього процесу в НУОЗ України імені П. Л. Шупика з урахуванням вимог постанови Кабміну від 14.07.2021 № 725 «Про затвердження Положення про систему безперервного професійного розвитку медичних та фармацевтичних працівників».

Безкоштовну путівку можна отримати в НУОЗ України імені П. Л. Шупика за наявності клопотання державної установи МОЗ України. Контрактну путівку на цикл можна придбати у секторі тематичного удосконалення НУОЗ України імені П. Л. Шупика (Київ, вул. Дорогожицька, 9, 2-ий поверх адміністративного корпусу, к. 34, телефон для довідок: (044) 2054825, Ольга Іванівна Волошенюк), або через систему електронної реєстрації https://nuozu.edu.ua/nv/elektronna-reiestratsiia. Телефон для довідок щодо укладання договорів – (044) 2054831.

Зарахування на цикл особисто на кафедрі. Необхідні документи для реєстрації на навчання: оригінал путівки (підписаний керівником закладу, обов'язкова печатка з місця роботи для бюджетних путівок), копія диплома, свідоцтво про одруження (при зміні прізвища), відрядження (за необхідності), для викладачів закладів вищої освіти – витяг з наказу з місця роботи про направлення на навчання на цикл ТУ; на кафедрі заповнити технологічну картку та анкету слухача.

Під час навчання викладачі кафедри терапії ознайомлять слухачів з актуальними питаннями діагностики та лікування захворювань внутрішніх органів із урахуванням міжнародних консенсусів і гайдлайнів. Заняття проводяться в аудиторно-дистанційному режимі із залученням інтернет-технологій.

Слухачі, які виконають програму і успішно складуть іспит, отримають посвідчення про проходження циклу встановленого зразка, а також 50 балів до особистого освітнього портфоліо по безперервному професійному розвитку.

Додаткову інформацію щодо організації і тематики навчання можна отримати у куратора циклу: доцент Гдаль Володимир Аркадійович тел. (067) 7776544; (044) 2722875, e-mail: [email protected]

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також