Google search

 
 

Кафедра дитячої неврології та медико-соціальної реабілітації НУОЗ України імені П. Л. Шупика запрошує лікарів педіатрів, лікарів загальної практики-сімейної медицини, дитячих неврологів, неврологів та інших лікарів на цикл тематичного удосконалення «Головні болі у дітей», який проводиться з 23.02-10.03.2022 р. (2 тижні).

Навчання безкоштовне для лікарів, які працюють у закладах охорони здоров’я. У зв’язку з карантинними заходами навчання буде проводитися в дистанційному режимі. 

Для отримання путівки (бюджет) необхідно надіслати клопотання

  • у канцелярію (адреса: вул. Дорогожицька, 9, м. Київ, Україна, 04112,) на бланку установи, де ви працюєте, на ім’я в.о. ректора НУОЗ України імені П.Л. Шупика Вороненка Ю.В. із зазначенням для кого путівка, на який цикл, за підписом головного лікаря вашої установи)
  • або надіслати скан-копію на електронну адресу Університету та кафедри [email protected] (копія kaf.childneuro@gmail.com) 

Електрона реєстрація: проводиться лише для лікарів, які бажають отримати путівку на основі платних освітніх послуг (https://nuozu.edu.ua/nv/elektronna-reiestratsiia) 

Після закінчення циклу ТУ кожному слухачу буде видано посвідчення встановленого зразка (50 балів до портфоліо БПР). Його оригінал можна буде отримати поштою або особисто на кафедрі (після узгодження часу отримання). 

Більш детальну інформацію Ви можете отримати:

  • у куратора циклу, доцента кафедри Невірковця Анатолія Антоновича (095 707 1071)
  • написавши нам на електронну адресу кафедри [email protected] 

Програма циклу включає наступні теми:

  1. Класифікація головного болю.
  2. Мігрень та її види.
  3. Головний біль напруги та кластерний головний біль.
  4. Припадки неепілептичного кола. Синкопальні стани.
  5. Інсульти. Діагностика і лікування
  6. Вторинні головні болі. Диференційна діагностика.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також